Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt hjärta slutade slå men aldrig musiken


Josefin - Ängel ovan jord


ditt leende fattas

livets ofrånkomliga skeende

en dag som blev natt

jorden snurrar varv efter varv ändå

din röst som så exakt fann tonen

som berättade något bortom

rörde vid det orörbara

nådde in

hela vägen fram

gjorde skillnad

gör skillnad

för du är här

i musiken

i den lätta vinden

över Gotlands hav

finns du kvar























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-01 13:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2016-04-01

  Niliboy
Fin komposition, dolda skatter!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP