Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela mig


händer som helar

mjukt berör

tar i mig


stela leder mjuknar

muskler slappnar av

och hela jag


värk och låsningar

en dag ska jag

bli fri


rörelse och beröring

tålamod

och hennes händer


helande












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-01 16:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"en dag ska jag

bli fri"

Amen!
2016-04-01

  DominiQueen
Hell hela Dig!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP