Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyckelord: lust och nyfikenhet


I knoppande blom du är

rik är den som har nära

till sina känslor

som kan njuta av poesi

låta orden in

som ett lätt vårregn

som låter sig beröras

av dans

ser hur kroppen kan

varje rörelse bemästra

i samklang med sin partner

rik är den som låter sig

förföras och hänföras

av musik

efter eget tycke och smak

många världar öppnar sig

bara du låter dig








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-01 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text
Mvh annokas
2016-04-01

  Bibbi VIP
Så sant min Vän!
2016-04-01

  Niliboy
Jättefina iaktagelser. Vi måste ju leva för livet å känna inför det!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP