Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge o ta emot kärlek?

har frågat mig själv

om jag verkligen finns

 

varför jag då sitter här

alldeles ensam

förutom två stycken

fina fina katter

 

just då hör jag en röst

i p1 som jag känner igen

och påminns om hur

OTROLIGT SLARVIGA

VI ÄR med relationer

som är på begynnelsens

stadium och bara flyr

vidare för att skydda

VAD kan man undra

 

En spis har flera plattor

och de brukar inte

anfalla varandra

vad jag vet

De turas om att stå

för värmen när det så

är behövligt

 

Kanhända en spis

är mer intelligent

än en människa

som skriker högt

att hon är skapelsens

själva krona

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-02 16:58



Bookmark and Share


  aol
Gillas,
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP