Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal text.


Fuck Fuck Fuck.

Tankar
Känslor
Inom mig som en tryckkokare.

Min sköra mur
Exoskelettet
Börjar spricka och ur sprickorna så rinner mina tårar
Av ångest
Av längtan
Av rädsla.

Ingenting känns logiskt
Jag får ingen ordning.
Vad är du?
Vad vill du?
Är du bara en i raden av alla andra som har
Trampat på mig tills jag inte är mer än en mosad insekt under din sko?

Vad ska jag göra?
Är du en sån som bara vill förstöra
allt som är bra med mig tills ingenting längre finns kvar?





Fri vers (Spoken word/Slam) av Sofiisenasa
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-05 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tunga och sorgsna rader, hoppas att texten är det enda gamla med den.

Tack
2016-04-06

    ej medlem längre
Människor är inget annat än känslokalla apor med toalettpapper och kreditkort. Men alla är inte så, som tur är.
2016-04-05

  Leo Rudolphzon
Där var jag i den texten
Bra skrivet
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa