Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärva av hopp

 

Otydliga är mina känslor

minnen doftar ännu

kärlek

i ögats blink

en skärva av hopp…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-02 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP