Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönder

Sluter mina ögon
Andas

Tänker på ett annat liv
Ett annat jag
Där du och jag möttes först

Hon ser på något vis ut som jag
Jag är yngre
Men hon är din
Vad spelar det för roll

Jag är här
Har gått mitt i tu

Vem kan se på mig
Som du ser på mig
Du gör så jag går mitt i tu

Tusen saker jag skulle gjort om
Nu ligger jag bredvid en främmande man

När du kysste mig
Gick mitt liv i tu





Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-03 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson