Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som växer

Det som växer
växer också inåt
mot hjärtat

Det som väcks
väcks också inåt
mot själen

Att växa
och låta mig väckas
formar mig närmare

människan.






Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-03 16:19



Bookmark and Share


  gretagreat
Du skriver så bra!
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP