Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlare


tisdagen den 3 april 2012 kl 10:08
skinande mot tvivlare en krigare mot lidande/

i hjärtat av babylon en stridande klok glidare/

härdad av slagen som försöker hålla mej tillbaka/

var rädd att gå vilse så jag kollade på kartan/



vill att folk inser jag slutar aldrig spotta lava/

har ett uppdrag som jag alltid hoppas klara/

har min kust klar dags att visa vad jag går för/

sliter upp mej från soffan för jag klarar stå upp/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-03 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl