Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vind ligger still

 

Hur kan jag famna orden

när mina tankar är stumma

hur hittar jag tillbaka

när inga färger glänser.

 

Vem är jag i kvällen

när dagen gömt sitt ljus

var finner jag din kärlek

när vind ligger still.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-03 18:29



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Så fint!!...."vem är jag i kvällen när dagen gömt sitt ljus..."
2016-04-11

  Änglaögon
Längtansvackra ord.
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP