Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varandets återkomst


Jag gömde ljusets hemlighet
bakom ögonlocken
när ett moln passerade

när jag åter öppnade ögonen
och såg regndroppars ringar på ytan

mindes jag åter




Fri vers av Rachel Roth
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-05-03 10:44



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En mystisk dikt där hemligheten aldrig avslöjas för mig som läsare. Underbar första vers!
2006-05-04

    Mejja
Så ljuvt om att kunna bevara det ljusa och ta det fram då sedan när ljuset just inte är.
2006-05-04

  rebecca d VIP
ljuvligt! hmmmm....smakar gott
2006-05-03

    Bodil Sandberg
Vilka vackra rader!Skönpoesi!
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth