Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärleken


aldrig har jag älskat som då
den första gången

känslorna som brusade
forsade fram i hela kroppen

längtan som pockade
i mitt unga bröst

som en liten fågelunge
pickandes sitt skal 

för att få komma ut i ljuset
det som slår för kärleks skull







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-04 09:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som väcker minnen!
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP