Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det starkaste jag har

du rör mig mer än gärna
utanpå

konverserar gärna
när du vill

ser på mig
om jag tittar bort

blickar utöver världen
ser allt i färg nu

falska insikter
fria inviter

leendet när du misslyckas
är det starkaste jag har




Fri vers av trixas
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-04 14:16



Bookmark and Share


  mike irow
suvärent!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-04-09

  Solstrale VIP
Oj vad bra diktat!
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas