Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gode man

För min gode man var visst ekonomin
vad en rulltårta är för en käring
Aldrig det räckte till snus eller vin
man fick buga för el & förtäring

Och slank man själv in för att stilla sin törst
såna dagar när himlen var grå
Ja då stod han själv där
både skamsen och tvär
Med en creme de cassis eller två

Och fråga man tjyven om årsbesked
ja då blev han som åskan slått ner
sade tack och försvann
som om sulorna brann
Sedan skicka han ring aldrig mer




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 599 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-04 15:10



Bookmark and Share


  Schizooliza
Ojojoj!!! Haha du är bäst!!!
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant