Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har inte förstått men


Det finns en mening med mening


i meningens mening

ingår en mening

som fyller en mening

meningen med detta

är själva meningens mening

en sällsam förening

eller en framställd beredning

yttrad i sin fulla mening

syftande klart och rent menande

att meningen är själva meningen

 

vad menas med detta

ja det är rent förment

ingen riktigt förstår det hela

det menas inte med något

särskillt utan ligger i

betraktarens ögon

vad just denna mening

vill mena

 

och det är just så

menlöst du vill

och så meningsfullt du vill

eller nonsens där till

 

meningen är ibland 

utan betydelse

och det ordas om 

att meningsskiljaktigheter 

förekommer på förekommen anledning se ovan




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-04 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP