Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet tog min hand

 

Jag följer dig

där inte någon bott

ingen känt din doft

aldrig hämtat dig hem

aldrig hunnit ifatt

 

jag ser dig än

i bleka strömmar

i oro

i vällust

i timmar av sorg

inget kunde fattas

allt kunde brinna

ur askan skred du fram

minnet tog min hand.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-04 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så oändligt vackert du skriver.
2016-04-04

  DominiQueen
Underbart.. Tack.
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP