Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske dags att se över 1900 talets grunder för internationellt samarbete. Kan nog behövas lite justeringar här och där.


folkvaldas kamp

där bakom
robusta dörrar
av svartnad ek

mitt på holmen
kämpar våra
folkvalda hjältar

i ett gungfly
omgärdat av
stickande buskar

mot ett intrikat
nät av internationella
konventioner

de ser som
grunden till
vår civilisation




Övriga genrer (Kåseri) av Bengt VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-05 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP