Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets barn

Jag valde dig. För att du fick mig att le. Du var som en c-vitamin för min själ. Jag kände mig så levande. Ingenting var omöjligt. Du gjorde mig stark. Oövervinnlig. Jag fick vingar och kunde flyga. Så högt. Så långt. Ända till kärleken. Kärlekens magiska land. Det fanns ingen bättre. Ingen mer ärligare. Den bästa jag någonsin mött. Mycket. Pågick. Rörde sig. Hände. Under ytan. Du var inte du. Vem var du. Vem är du. Olika skepnader. Masker. Ansikten. Ditt ansikte. Tålde inte solens ljus. Mitt ljus. Avslöjade dig. Inuti dig. Bara svart. Jag såg dig. Fly. Springa. Ut i den skyddande natten. Farväl du mörkrets barn.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-05 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund