Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten visa om vårt gemensamma rymd melodi i dur


"Visan om stjärngåvan"

jag delar min måne gärna med dig
och hela Karlavagnen
jag ger mina stjärnor rakt i din hand
och stjärnorna lysa upp vägar och land

det är samma himmel vi ser upp på
och samma stjärnor blinkar
de tittar ju nedåt på oss två
då vi står och vinkar från jorden på tå




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-05 23:27



Bookmark and Share


  mike irow
vill vara med. denna dikt
bokmärker!
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP