Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är flyende så håll i

man får sina törnar här i livet
möter människor på oväntade vägar
förlorar människor i hårda slag
eller så bara försvinner de eller jag

jag saknar, åh vad jag saknar
jag saknar så jag går i bitar

men vad kan jag göra åt det
den enda jag kan ändra på
är mig själv och knappt det
och ibland orkar jag inte med

jag saknar, åh vad jag saknar
jag saknar så jag går i bitar

mina försvar är förstärkta nu
inte som förr då jag var öppen
som en svängdörr och lät alla in
oavsett avsikt, så farligt

jag saknar, åh vad jag saknar
jag saknar så jag går i bitar

alla som jag mött som jag låtit in
finns i mig som små spår
av stjärnor och svarta hål
det är glädje och det är sorg

jag saknar, åh vad jag saknar
jag saknar så jag går i bitar

jag vet att jag inte är unik
men jag är mig själv
och ingen annan lik
så jag släpper inte taget om

jag saknar, åh vad jag saknar
jag saknar så jag går i bitar

för vart tar jag vägen i all saknad
jag är inte den jag kunde ha varit
jag är hålig och det ekar inom
jag saknar, åh vad jag saknar

- mig










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-06 10:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar privat.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP