Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är det andra livet


jag tror de döda lever

för de är inte kvar

under ytan dansar tiden

dödsannonserna måste tryckas

måste läsas

men jag tror de döda lever

de lever mer än du och jag

vi som är kvar

blommorna som slår ut

det är hälsningen till oss

från de vi inte ser





















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-06 10:53



Bookmark and Share


  Niliboy
Det är fint att äga tron och anden i oss vägleder oss att också tro på ett liv efter detta...
Bibeln, bönen och glädjen i själen luras nog inte!
2016-04-08

  Titti Rydberg VIP
Det är efter döden det verkliga livet börjar tror jag stenhårt på.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP