Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom andetagen


släpp ut den stora fågeln inom
den som sitter häktad uti ditt bröst
som gör det svårt att andas

låt den lyfta
låt den lämna
låt den fri bli

så att också 

du 

nu



























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-06 12:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP