Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomst


du trummar mot mitt skinn

små droppar väter

och jag dricker livet

som det är mig givet

i väckande sol

i vindens bris

i tusen droppars regn

jag är ett med jorden

blommor slår ut

i varje andetag











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-06 12:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt skönt.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP