Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa...


Gud vet att han förtjänar


han måste vara så ensam nu

och låt honom vara det

för Gud vet att han förtjänar 


men den lilla flickan inom

gråter för hur det har blivit

kärlek som spillts ut


han måste sakna allt han hade

och låt honom göra det

för Gud vet att han förtjänar


men den lilla flickan inom

vill täppa till alla dragiga hål

lappa och laga


han måste gråta om natten

och låt honom göra det

för Gud vet att han förtjänar


men den lilla flickan inom

vill trösta och torka alla tårar

tills han ler igen







Fri vers av Poesia VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-06 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra formulering.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP