Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna lyser för dig


Säg varför släppte du mig

var jag en eldslåga

som du kom för nära

svedde jag ditt skinn

brände det till i ditt hjärta

väckte jag något inom dig

som du var tvungen att släcka

jag fortsätter brinna

och vill du mig något

följ spåren längs himlens valv

där lyser jag 

natt som dag

i glödande väntan























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-06 13:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Strålande fint.
2016-04-06

  stig wikman
WOW!!!!!
Underbart.

KRAM FRÅN SW.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP