Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan skuld regnet faller


blåsipporna måste ha kommit

med tusen droppar

tårar eller regn

jag vet inte vad det var

som rann

nedför mina kinder

men all min sorg försvann

breder nu ut sig på marken

revor ur himmel blå













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-06 15:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Strålande analys.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP