Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi finns...


Inte än, men när det är dags...

Till dig jag tar mig
fort härifrån nu
var beredd
med blicken Din
långt bak i ögonvrån
så Du mig ser
när jag dimper ner
oh, förlåt upp
var det ju!

Så blicka nu åt alla håll
i Din värld har jag ingen koll
vilken väg man där kör
men på trallen min
du mig hör...

Den känner Du väl igen
och ropar Du
ser jag ju Dig
Så underbart att få ses
och slippa va´ så less!









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-06 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om den här texten!
2016-04-06

  Henning Hson
Känns som en naken akustisk version. Tummen upp!
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt