Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då var jag nu

Jag mötte dig,

så vacker och fin,

försiktig och varm.

En hand på din arm.

Stöttande, närvarande människa.

Torkade tårar, grät jag med.

Lite i taget, bara få vara.

Jag mötte några som

ville vara för

stunden.

Det var

Vi. 

 




Fri vers av gretagreat
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-07 18:11



Bookmark and Share


  Henning Hson
Snyggt och bra!
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater