Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått

 

 

 

dagen grå och blåsig

solen glimtar förbi ibland

missmodigheten breder ut sig

som ett luddigt täcke

naturen deppig är




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-07 13:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Naturen är glad för regnet, solen, vinden, kylan för det är dessa som gör naturen till vad den är! Vackert missmod och inspirerande som du ser! Tack!
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP