Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror gör man i kyrkan.


Du gjorde mig troende

Du sa ju att allt skulle bli så bra
Mina drömmar
Dina drömmar
Våra drömmar
Tillsammans
WOW!
Vad blev det av dem?
Ingenting
Absolut ingenting

Så nu sitter jag här
Med krossade drömmar
Ett sorgset hjärta
Och flera år av olycka på livskontot

Jag trodde på dig

För du sa ju att allt skulle bli så bra




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-08 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP