Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta tag i problemen <3


Lite Som En Tjacksil

skjuter upp problemen lite som en tjacksil
skjuter upp problemet typ som när föräldrar räddas av en glassbil
skjuter upp problemen tills stressen blir ett nackil
skjuter upp allting kollar in sin senaste tankning

så slå av dammet från axeln yo din vardag är kantig
få tummen ur röven ja se hur din glöd är fantastisk
om brunnen har slut vatten så sluka Atlanten
annars sprider sig cancern i en lidande framtid massivt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-08 12:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Uppmaning.
Som ett Mantra
av Livsglöd!
Häärligt!
:)
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl