Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonljusets glöd

 

Jag ser dig när du sover

och undrar var du är

jag hör dina tysta rop

känner vemodet du bär.

 

Jag öppnar visst mitt hjärta då

och reser mig i kärleksnöd

lyfter dig bort mörkrets vrå

älskar dig i morgonljusets glöd.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-08 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP