Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ninja


Ibland är det lätt att önska
att urskilja detaljerna
Känna med alla sinnen
fingertoppsövertygelse

I dessa stunder befinner jag mig i 5D
Lämnar kroppen en stund och fokuserar

Mina sinnen är förlängda märgar
Jag ser laddningen
Skickar en stråle med hjärtat
mot solen

Sen återgår jag till jordiska sysslor
Ljudlandskapet från tv:n
Kör ner mina fingrar i jorden
och tackar änglarna










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-08 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP