Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn

 

 

När du var liten

och ramlat och grät

räckte det med ett plåster

Då blev allt bra

Nu när du har ont

värker också mitt hjärta

Jag får trösta

och gråta tillsammans

Men allt blir inte bra.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-08 20:57



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Berör....ord som griper tag!
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP