Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja´ flytt´ int´

ja´ flytt´int´
från här
mina rötters fäste
i den levande världens susande storskog
där lavskrikan svävar
tyst som en ande
bönar min blick
nappar ur handen åt sig en brödbit
och min själ bevingas av
nattviolens doft av månljus
svävar ända in i himlen
och åter
nyfödd




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-09 09:51



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
låter som rena paradiset!
2016-04-10

    ej medlem längre
Känner igen!


"i den levande världens susande storskog
där lavskrikan svävar
tyst som en ande
bönar min blick
nappar ur handen åt sig en brödbit!
2016-04-09

  Ingrid Trolle
Vilken underbar text!
Det är paradiset och
jag förstår att Samen
int' flytt'
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same