Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Jag lägger ut hennes
hånfulla skratt
på min tvättbräda,
väter det med tårar,
och skrubbar som besatt.
Sköljer jag bort det redan?
Hänger jag upp det att torka?
Eller låter jag en sista tår följa efter
att lystra till min kärlek?
Innan alla ekon har tystnat
däri djupet av dalen hon försvann?
2016-04-09 (lel)




Fri vers (Fri form) av Lennart Länk
Läst 180 gånger
Publicerad 2016-04-09 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk