Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen blir klarare med dig



Jag klarar sjukdom och helvetets mödor

Men ljuset blir vackrare med dig vid min sida


Vet att ondskan står sig slätt

När du skrattar


Solen blir klarare när du finns

Värmande min själ




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 273 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-10 09:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
självklar skönhet i dina ord
2016-04-15

  Elaine.S VIP
Hopp och kärlek som bär, kändes fin, att läsa.
2016-04-13

  Bo Himmelsbåge
Fint skildrad, varm o äkta kärlek...
som står bi när stormen rasar
o seglen revats...
Skön känsla!
2016-04-12

  thyra
Vacker kärlek!

2016-04-10

  Alysse VIP
Så vackert om kärlekens kraft och styrka.
Det är så äkta då det handlar om både kropp
och själ. Diktjaget älskar verkligen denna kvinna
Så fint!
2016-04-10

  Respons VIP
Vikten av närhet och vänskap!
2016-04-10

  Peter G VIP
Ja, vi behöver alla någon som älskar oss, som finns där vid vår sida i vått och torrt om vi ska orka med livets vedermödor!
En kärleksdikt lika vacker som en solig sommarmorgon!
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt