Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reseskildring från Uluwatu, Bali.


Korallrevshelvete


Havets krafter leker med mig
Tumlas runt, längtar efter syre.
Ytan,
drar ner hettan i lungorna.
Foten fängslad i brädan,
imponeringsfaktorn kvar i korallrevet. 
Salthelvete i ögonen.
Lyckan rusar.






Fri vers av Emmav
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-10 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Hjälp, träsprit! Andningsuppehåll nära" - reseskildring Gili Trawangan
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Emmav