Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hitta sin någon



Någon klädde mig med leenden,
bland massorna av för många någon.

Någon fuktade mina läppar, brände,
mellan vita lakan vilandes på moln.

Någon visade mig ögonblick vackrare än evigheten,
viskade ord försiktigare än kärleken.

Någon fick mig att sluta andas av bara en blick,
någon fick mig att älska utan filter,
utan omtagning.

Någon som plötsligt förvandlades till du.




Fri vers av Emmav
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-22 19:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oh så bra skrivet! Beundransvärt!
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Emmav