Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

Vi log till toner av ovisshet,
skrattade åt känslan; en evighet.
Vi dansade på linjer av gränslöshet,
kysstes under regnet av förbjudenhet.

 

Lusten, den andades vi in,
& skammen, den andades ut. 

 

Vi tände eldar med något fult,
släckte dem med något vackrare.
Vi klädde ögonblick med sårbarhet, 

ögonblick,
det vackraste vi fick.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Emmav
Läst 465 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-09 16:30



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
damn ju!
2016-04-10

  prinscess VIP
så vackert
2015-10-16

  mare VIP
Mycket fin poesi
2015-10-16

  Robin V
Vackert!
2015-10-16

    ej medlem längre
Ååhh, så underbar poesi:)
2015-10-16

  Evelyn Falk Möller VIP
Du bjuder på härliga ärliga ögonblicksbilder. Får mig att inse hur viktigt det är.
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Emmav