Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reseskildring Cartagena, Colombia.


Ansiktet rinner



Billig öl i fuktens dimma,
- helvete vad ansiktet rinner,
sa någon.

Utan koreografi till latinska toner.
Café Havana.
Rör på höfterna säger hon, salsa sa de.

Vid urinstinkande hål i golvet,
möts jag av svärtans blick.
Matchar den med näsvinge klädd i det vita guldet.

-Detta är ju värre än Stureplan, sa en annan.







Fri vers av Emmav
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-10 22:06



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
snyggt avslut...och gillade texten i sin helhet också så klart
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Emmav