Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mörkret in till ljus


i det grå landskapet
som ännu inte riktigt vaknat
ur vinterns grepp
dansar hon fram

mellan blad och gren
över kvist och sten
budet om våren
kommer hon med

svävande ögonblick
och löftet om nytt liv
som sjuder där under
allt ska vakna igen

ur mörkret hon kom
lilla fjäril gul
varje hennes vingslag är
jublande andetag

våren kom idag




















 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-11 08:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker mycket om.
2016-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om vårens budbärare!
2016-04-11

  Solstrale VIP
Mycket bra gillar!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP