Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perintö

 

Isienne teot

hyvät ja pahat

lankeavat

jalkojenne juureen.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2016-04-11 18:37



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Niin,,,,itsekin jätämme perinnön aikanaan....
2016-04-22

  Minkki VIP
tosi on - men hur vi själva förhåller oss är kanske viktigare än hur omgivningen förhåller sig till dem.
2016-04-22

  Pirjo VIP
... mycket får man och var födds respekt...
2016-04-13

  M M Mannheim VIP
Sparka iväg dem, fädrens gärningar är inte våra!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP