Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara kunde

 

Om jag kunde skriva

dina ögon lyckliga igen

viska ditt hjärta varmt

rysa din hud knottrig

av min ömma hand

kyssa ditt leende åter

i ljuset av stearin

 

om jag bara kunde…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-11 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin önskan..
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP