Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vämjelig ondska och djupaste sorg.....

 

 

 

Ibland önskar jag så att det fanns en gud

 

 

***

 

Jag tror lille Bobby önskade det också

 

dagarna innan han gav upp

 

Då han i vanmakt

 

bad sin egen mamma

 

att döda honom

 

***




Övriga genrer av anneluca
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-05-03 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca