Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

time goes by it goes on and it dont stop

som att spela zathura och önska bort min bror
för jag kan ångra mig när det är försent
och jag glömt bort vart jag bor

minns att du mindes mina mardrömmar
du sa det någongång
och jag började drömma mardrömmar om alla som inte var du
och drömde drömmar när du låg brevid
vaknade upp och så var du inte där

gråter ju aldrig nu
går aldrig av tåget i tid
glömmer att gå av
glömmer allting
men inte du




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-11 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans