Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och knaster

Fly dina känslor

Släpp dem fria

Inget är nytt

Livet är förbytt

Sålla dem bort

Andas ut nu

Det är bara du 

nu, nu....

Tillslut

 

Släck den låga som tänts

Den gjorde dig bara bränd

Kärlek och knaster

Skapar laster

Stäng av

Glöm det som va

 

Lugn i flykten

Se slutet i nuet

Domna av

Var ska jag bli av

Inga mera svar

I den kärlek jag bar

Är naken kvar

Men en känsla

Som aldrig borde blivit av

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-12 06:27



Bookmark and Share


  Trädskugga
En underbar titel på en dikt om ånger. I Ångermans land är den en bitterljuv självupptagenhet, ett viktigt allvar innan skrattet åter skallar. (Riktigt bra)!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii