Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krona av törnen

det finns en trötthet 
som går utanpå allt
och som ej kan sovas bort

en trötthet som gråter
i min kropp
som dämpar allt

inte ens tårar förlöser
i den tröttheten lever jag
dag efter dag

jämte det trötta
värker det i kroppen
smärtan är min krona

jag bär mina ok
det är så det är
blundar och lyssnar 

på fågelsången utanför











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-12 11:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Tröttheten griper många också mig, men varje morgon är ändå ljuvlig i förtröstan också på Herren!
2016-04-12

  Bibbi VIP
Känner alltför väl igen tillståndet!
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP