Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gräva där man står

jag gräver och gräver
men jag tror jag
måste sluta nu

låta jorden i mig vila
min egna trädgård
porten till en vulkan

istället sår jag
några frön av hopp
vattnar med kärlek

väntar in våren
väntar in mig























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-12 14:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, att påta i trägårn är nog så avkopplande å räcker gott!
2016-04-12

  stig wikman
LJUVLIG POESI.

KRAM Å APPLÅD.
2016-04-12

  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP