Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstänkstänk

om min himmel är högre än din
kan du få en bit av min

är mitt hav djupare än ditt
står dig fritt att simma i mitt

har jag mer glädje i mig
delar jag den gärna med dig

vad är väl vår tid på denna jord
om vi inte kan dela vårt bord

betyda något för någon en stund
en himmelsvid sekund












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-12 15:09



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, man får nöja sig med lite, å hoppas att himmelriket levandegör?
2016-04-12

  DominiQueen
Vackert och kärleksfulla ord.
Tack
DominiQue
2016-04-12

  Bibbi VIP
"Given och eder skall bli givet"
2016-04-12

  mickech
Vackra tankar, som världen borde ta till sig.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP